Your audiobook is waiting…

Luftspejling 38 [Mirage 38]

Narrated by: Karsten Pharao
Length: 9 hrs and 53 mins
Categories: Fiction, Historical

$14.95/month after 30 days. Cancel anytime.

OR
In Cart

Publisher's Summary

I det uformelle diskussionsforum Onsdagsklubben diskuterer advokaten Claes Thune og nogle venner Hitlers ekspansionspolitik, der vækker både vrede og beundring. Vi befinder os i Helsingfors i 1938. Thune er for nylig blevet skilt fra sin kone, der har bedraget ham med en af hans bedste venner og tilmed skrevet en vovet bog med erotiske noveller. Begge dele har fået ham til at gruble over deres samliv og hans formåen som mand. Skilsmissen har også tæret på arbejdsengagementet, men heldigvis har han netop ansat den dygtige kontormedarbejder Matilda Wiik. Fru Wiik føler sig dog ikke særlig dygtig og plages af minder fra borgerkrigen og den interneringslejr, hun som 16-årig sad i. Det er oplevelser, hun lige siden har forsøgt at glemme, men en dag indhentes hun af fortiden, da Onsdagsklubben mødes på advokatkontoret, og hun hører en velkendt stemme.

Please note: This audiobook is in Danish.

©2013 Kjell Westö (P)2015 Bechs Forlag - Viatone

Critic Reviews

"De nominerede romaner i årets felt, de danske ikke mindst, var svagere end længe, men i et hvilket som helst felt, ville Kjell Westös roman fortjene stor hæder." (Jes Stein Pedersen, Politiken)
"Denne bog er intensere end Westös tidligere romaner, med et sugende suspense og en voldsom overraskelse i slutningen." (Arne Hardis, Weekendavisen)

What members say