Your audiobook is waiting…

Krigerne

Sagaen om familien Hauteville 2
Narrated by: Kjeld Høegh
Length: 12 hrs and 5 mins
Regular price: $18.75
$14.95/month after 30 days. Cancel anytime.

Publisher's Summary

Sagaen om de ambitiøse Hautville-brødre og deres rolle i det komplekse politiske spil i 7700-tallets Europa fortsætte... Krigerne er anden lydbog i serien.
 

Italien, det 11. århundrede. Det byzantinske rige kontrollerer det meste af Europa med hård hånd, men den indfødte befolkning er ved at blive urolige. Arduin af Fassano har lombarderne og normannerne under sin kommando - de er lejesoldater for den unge og driftige byzantinske general, Michael Doukeianos. Arduin mener det er på tide at gøre oprør mod det østlige kejserrige, og sammen med sine lombardiske brødre tage det frodige Apulien tilbage. En vigtig by i dette oprør er fæstningen Melfi. General Doukeianos udpeger Arduin til at beskytte byen, uvidende om hans forestående forræderi. Til at bevogte denne bastion hyrer Arduin de mest frygtede af alle de vestlige soldater: Normannerne.
Under ledelse af Rainulf Drengot og hans højre hånd William de Hauteville, den ældste af de kampdygtige Hauteville brødre, er disse mænd Arduins bedste håb om at besejre det mægtige byzantinske rig.

Please Note: This audiobook is in Danish

©2013 Forlaget Punktum / Jack Ludlow (P)2014 AV Forlaget

What members say

No Reviews are Available