Audible Premium Plus

$14.95 a month

1 audiobook of your choice.
Stream or download thousands of included titles.
$14.95 a month after 30 day trial. Cancel anytime.
Buy for $11.97

Buy for $11.97

Pay using card ending in
By confirming your purchase, you agree to Audible's Conditions of Use and Amazon's Privacy Notice. Taxes where applicable.

Publisher's Summary

En midaldrende mand begår jalousidrab på sin kone, men bliver frifundet. Frifindelsen får manden til at berette om ægteskabet, der var et sandt helvede for ham og en tid med brud på hans forestillinger om forhold: på den ene side seksuel frihed, på den anden et brændende ønske om cølibat, kærlighedens opretholdelse i samlivet - og så den dobbeltmoralske kontrast i sin altødelæggende, sygelige jalousi over for konen.

Lev Tolstoj (1828-1910) er en af verdenslitteraturens sværvægtere blandt de store russere. Størst berømmelse opnåede han med romaner som "Krig og fred" og "Anna Karenina". Tolstoj var evigt på jagt efter det væsentlige i livet og nåede frem til livssyn, der kombinerer kristendom og socialisme - tolstojismen - der særligt karakteriserer hans senværk som fx i kortromanen "Kreutzersonaten".
©2017 Lindhardt og Ringhof (P)2017 Lindhardt og Ringhof

Critic Reviews


"Kreutzersonaten" er en en gnistrende fortællinge om lidenskabens kraft på trods af, at forfatterens agt var at vise, at sex er noget, Fanden har skabt.
-- Anna Libak, Weekendavisen

What listeners say about Kreutzersonaten

Average Customer Ratings

Reviews - Please select the tabs below to change the source of reviews.