Your audiobook is waiting…

Hvidt snit

Selma-serien 4
Narrated by: Liselotte Krogager
Length: 8 hrs and 54 mins

Regular price: $17.52

$14.95/month after 30 days. Cancel anytime.

Publisher's Summary

"Hvidt snit" er en ny krimi i serien om forskeren og laegen Selma Eliassen, som er ansvarlig for forebyggelse af epidemiske udbrud og angreb med biologiske våben.

Det sensationelle fund af en død ulv på dansk grund får en yderligere dimension, da nogle knoglerester fra et menneske findes i dens mavesaek, og snart findes resten af skelettet. En retsmedicinsk undersøgelse viser, at skelettet er omkring 30 år gammelt, og at der er tale om et grusomt mord. Kort efter dør en indsat fange under mystiske omstaendigheder på Sikringen - et moderne topsikret faengselshospital, hvor landets allerfarligste sindssyge, kriminelle er indsat. Skønt der er 30 år imellem deres dødstidspunkter, aner politiet en sammenhaeng: Begge ofre har fået foretaget det hvide snit gennem øjet - en operativ metode, der ellers ikke anvendes laengere - og begge er blevet forgiftet med et yderst sjaeldent stof.

Samtidig har Selmas studieveninde, retsmediciner Lone Olsen, store personlige problemer. Hun lider afden arvelige genfejl 'Turners syndrom' - og pludselig dukker hendes sygejournal op på en ny-nazistisk hjemmeside, der plaederer for udryddelse af mennesker med arvelige genfejl som en del af racehygiejnen. Selma og hendes kolleger hvirvles nu ind i en farlig efterforskning mellem psykisk syge kriminelle og tegn på ny-nazistiske rørelser, og efterforskningen tyder på, at der er kynisk seriemorder på spil, der har ladet sig inspirere af nazisten Josef Mengeles menneskeeksperimenter.
©2015 Lindhardt og Ringhof (P)2015 Lindhardt og Ringhof

Critic Reviews


Lotte Petri har med "Hvidt snit" skrevet en saerdeles spaendende, gysende, interessant og informativ thriller. I min optik den bedste af Lotte Petris udgivne bøger.
-- www.krimifan.dk

Det er en vanvittig spaendende og velskrevet thriller, der haever Lotte Petri op blandt vores allerbedste krimiforfattere, og internationalt vil hun også kunne gøre sig.
-- www.bogpusheren.dk

What members say

No Reviews are Available