adbl_ms_membershipImage_includedwith_altText_B076FLV3HT
adbl_ms_membershipImage_includedwith_altText_B076FLV3HT

1 audiobook of your choice.
Stream or download thousands of included titles.
$14.95 a month after 30 day trial. Cancel anytime.
Buy for $6.86

Buy for $6.86

Pay using card ending in
By confirming your purchase, you agree to Audible's Conditions of Use and Amazon's Privacy Notice. Taxes where applicable.

Publisher's Summary

Er klonk een sms-toontje op mijn mobiel. Ik had er sowieso niet naar moeten kijken en pakte mijn mobiel om het geluid uit te zetten, zodat het apparaat het gesprek niet zou verstoren. Maar ik kon het natuurlijk niet laten om het sms'je te lezen:

"Geen enkele andere vrouw kan tegelijkertijd zo opgewonden en lekker strak aanvoelen. Mijn lichaam mist jouw lichaam zo erg, dat het pijn doet. P."

Het zijn juist dit soort sms'jes dat je niet wilt ontvangen, als je op weg bent naar een belangrijk gesprek op je werk. Hoe kun je met argumenten komen dat je graag een loonsverhoging wilt, wanneer je alleen maar kunt giechelen als een jong schoolmeisje en terugdenkt aan de heftige orgasmes die hebt beleefd met een vroegere baas, die je ineens een berichtje stuurt? En is het niet vreemd dat één sms’je een leven waarin alles net zo goed liep, overhoop kan gooien?

Deze novelle is uitgegeven in samenwerking met de Zweedse filmproducente Erika Lust. Het is haar doel om de menselijke natuur en haar verscheidenheid weer te geven door middel van verhalen over passie, intimiteit, liefde en verlangen. Deze novelles bestaan uit krachtige, erotische verhalen met een geestige ondertoon.

Olrik is de auteur van een aantal erotische novelles, waaronder Doktertje spelen, De nimf en de faunen, De rode diamant en Spaanse zomer.

©2019 Lindhardt og Ringhof (P)2019 Lindhardt og Ringhof

What listeners say about Het spel met meneer X

Average Customer Ratings

Reviews - Please select the tabs below to change the source of reviews.