Your audiobook is waiting…

Håndbog for feminister

og deres modstandere
Narrated by: Liselotte Krogager
Length: 7 hrs and 6 mins
Categories: Nonfiction, Politics

$14.95/month after 30 days. Cancel anytime.

OR
In Cart

Publisher's Summary

"Håndbog for feminister (og deres modstandere)" er dels den utrolige historie om, hvordan danske kvinder for 100 år siden fik politisk indflydelse med stemmeretten, dels en nøgtern og velunderbygget gennemgang af 30 almindelige spørgsmål om køn og ligestilling, fra de mest simple til de mere komplekse, fx: Skal kvinderne nu til at vaere som maend? Det kan godt vaere, at maend undertrykker kvinder, men undertrykker kvinder ikke også sig selv og hinanden? Tror feministerne virkelig, at verden vil blive et bedre sted, hvis kvinder havde magten?
"Håndbog for feminister (og deres modstandere)" er en gennemskrevet og opdateret udgave af bogen "Hvorfor er feminister så snerpede?"
©2015 Lindhardt og Ringhof (P)2015 Lindhardt og Ringhof

Critic Reviews


... en overskuelig, klar og velbegrundet introduktion til debatten om køn og ligestilling (...) At Gretelise Holms debatbog lykkes i så høj grad, som det er tilfaeldet, skyldes først og fremmest, at forfatteren har lavet et solidt stykke journalistisk hjemmearbejde. Der argumenteresprimaert med udgangspunkt i statistikker, undersøgelser og andre faktuelle kilder, hvilket er en stor befrielse inden for dette felt, hvor man alt for ofte ender i en forplumret, usaglig - og ikke mindst meget lidt konstruktiv - skyttegravskrig mellem kønnene. Dertil kommer, at Gretelise Holm på ingen måde er nogen farveblind.
-- bitterfisse

What members say

Reviews - Please select the tabs below to change the source of reviews.