Audible Premium Plus

$14.95 a month

1 audiobook of your choice.
Stream or download thousands of included titles.
$14.95 a month after 30 day trial. Cancel anytime.
Buy for $13.77

Buy for $13.77

Pay using card ending in
By confirming your purchase, you agree to Audible's Conditions of Use and Amazon's Privacy Notice. Taxes where applicable.

Publisher's Summary

"Farklausulen" er en rørende og personlig roman om familiehemmeligheder, blodets bånd og generationskløfter, om kærlighed og svigt, og den krævende øvelse det er at være en familie, trods alt.

En far vender tilbage til Sverige for at hilse på familien, som han ikke har set i lang tid. Datteren er gravid med den forkerte mand, hans neurotiske søn er selv blevet far, og nu ønsker han, at faren som er blevet farfar skal tage vare på sig selv. Den allerede indgåede farklausul skal genforhandles. Men er det muligt? Ikke uden krig.

©2019 Gyldendal (P)2019 Gyldendal

Critic Reviews

Stor genkendelighed og stor humor. Jeg grinte meget og med hele kroppen.
-- Aftonbladet, Sverige

Farklausulen er en underholdende, tankevækkende og sproglig brillant roman fra Jonas Hassen Khemiri - en af Skandinaviens mest potente samtidsforfattere.
-- VG, Norge

Med Farklausulen har Jonas Hassan Khemiri overgået sig selv... Klog og enkel, og med en storhed i gemt i detaljerne, i handlingsmønstrene som blotlægges, er Farklausulen Khemiris bedste roman - og desuden et af litteraturårets største højdepunkter.
-- Expressen, Sverige

What listeners say about Farklausulen

Average Customer Ratings

Reviews - Please select the tabs below to change the source of reviews.