Your audiobook is waiting…

Fantasi

En kvindes intime bekendelser 4
Narrated by: Anna Bridgwater
Length: 1 hr and 3 mins

$14.95/month after 30 days. Cancel anytime.

OR
In Cart

Publisher's Summary

"Jeg vil fortælle historien om mit liv. Eller i al fald en del af mit liv. En del af mit liv, som er mig, men som er skjult. Mit sexliv. Det er det, jeg er skabt til. Det er det, jeg kan."

Verden er fuld af mænd, som en kvinde kan kysse, bide og gå i seng med. Jeg-fortælleren i denne beretning om en ganske almindelig københavnsk kvindes sexliv er en kvindelig Don Juan, som bare ikke kan sige nej. Hun elsker sin mand og sine børn, men de er ikke nok. Hendes liv går i stå uden den pirrende stemning af et nyt eventyr, så når muligheden for et erotisk eventyr viser sig, slår hun til. Denne historie om en kvinde, der elsker mænd og erotik, er inspireret af en virkelig person af kød og blod.

Gennem samtaler med denne kvinde har forfatter Anna Bridgwater nedskrevet hendes fortælling som et vidnesbyrd om det hemmelige liv, hun lever parallelt med sin dagligdag med mand og børn. "Fantasi" er fjerde novelle i samlingen "En kvindes intime bekendelser".

Anna Bridgwater er cand.phil. i litteraturvidenskab og arbejder som forfatter, foredragsholder og freelancejournalist. Anna Bridgwater har både skrevet bøger i sit eget navn og som ghostwriter.

Explicit Language Warning: you must be 18 years or older to purchase this program.
©2017 Lindhardt og Ringhof (P)2017 Lindhardt og Ringhof

What members say