Your audiobook is waiting…

Dr. Malthes hus

Narrated by: Henning Palner
Length: 10 hrs and 4 mins
Categories: Fiction, Historical

$14.95/month after 30 days. Cancel anytime.

OR
In Cart

Publisher's Summary

"En lille god By. Hvor ser den paen ud højt oppefra, fra en Sky eller en Flyvemaskine. Fjorden er blaa og Tagene røde. Og saa er det godt Vejr - Solskin og frisk Blaest".
Sådan begynder romanen "Dr. Malthes hus" om laegen Malthe og hans familie og livet i en lille landsby ved Limfjorden. Og selv om man måske forestiller sig, at der ingenting sker i sådan en idyllisk flaekke, er livet bag stokroserne og bindingsvaerket fuld af dramatik - saerligt for en laege.

Serie i to dele om Dr. Malthes, hans familie og det lokalsamfund han bor og virker i. Lydbøgerne kan lytte afhaengigt af hinanden.

Johannes Buchholtz (1882-1940) var en dansk forfatter og jernbanearbejder. Han blev født i Odense men levede meget af sit liv i Struer naer Limfjorden. Johannes Buchholtz havde et omfattende forfatterskab og var en af sin tid mest laeste forfattere. Mange af samtidens Struer-kunstnere havde deres daglige gang i Johannes og hans hustru Olga Buchholtz' hjem. Blandt andre kan naevnes digteren Jeppe Aakjaer og forfatteren Johan Skjoldborg. I dag er Olga og Johannes Buchholtz' hjem end del af Struer Museum, og hvert år afholdes Buchholtz Prisopgave for gymnasieeleverne i området.
©2016 Lindhardt og Ringhof (P)2016 Lindhardt og Ringhof

What members say