Audible Premium Plus

$14.95 a month

1 audiobook of your choice.
Stream or download thousands of included titles.
$14.95 a month after 30 day trial. Cancel anytime.
Buy for $8.28

Buy for $8.28

Pay using card ending in
By confirming your purchase, you agree to Audible's Conditions of Use and Amazon's Privacy Notice. Taxes where applicable.

Publisher's Summary

"Den knuste tanghest" er første, selvstændige bind i Helen Turstens kritikerroste krimiserie om den 40-årige kriminalinspektør Irene Huss.

En svensk rigmand falder ud fra altanen i sin luksuslejlighed i Göteborg. Det ligner selvmord, men viser sig at være mord. Irene Huss bliver sat på sagen, og snart er hun på sporet af en udspekuleret morder.

Helene Tursten (f. 1954) er uddannet tandlæge og debuterede med "Den knuste Tang-hest" i 1998. Hun er en af de mest læste, svenske krimiforfattere og hendes bøger er oversat til adskillige sprog. Ud over "Den knuste tanghest" er på dansk udkommet "Nattevagt", "Tatoveret torso", "Glasdjævlen", "Guldkalven" og "Ilddansen". Irene Huss-kriminalromanerne kan læses uafhængigt af hinanden.
©2017 Lindhardt og Ringhof. Translated by Lena Krogh Bertram (P)2017 Lindhardt og Ringhof

Critic Reviews


Fremragende debut af svenske Helene Tursten, der har skrevet spændende og realistisk og såre plausibelt om visse göteborgske bedsteborgeres skumle verden.
-- Jørgen Sørensen, Helsingør Dagblad

What listeners say about Den knuste tanghest

Average Customer Ratings

Reviews - Please select the tabs below to change the source of reviews.