Your audiobook is waiting…

Den franske greve

Narrated by: Ann-Britt Mathisen
Length: 11 hrs and 5 mins
Categories: Fiction, Contemporary

$14.95/month after 30 days. Cancel anytime.

OR
In Cart

Publisher's Summary

Fra det øjeblik Dallas Lawson møder den charmerende og berygtede Comte de la Talle, ved hun, at intet nogen sinde vil blive det samme. Også slottet som ligger dybt inde i vinlandet i Frankrig, og som ifølge legenderne er hjemsøgt, udøver en mystisk tiltraekningskraft på Dallas. Dallas, der er sat til at faerdiggøre sin nu afdøde fars livsvaerk - at restaurere slottets uerstattelige malerier - bliver hvirvlet ind i de mystiske hemmeligheder, både slottets og dets ejer er omspundet af, og det viser sig hurtigt, at det ikke kun er slottets malerier der traenger til en kaerlig hånd. Og da Dallas snubler over en gammel hemmelighed, udvikler begivenhederne sig til at kunne blive skaebnesvangre for både familien de la Talle og for Dallas. Kan hun stole på den franske greve? Og er det skaebnen, der har kastet hende i armene på ham, eller noget langt mere uhyggeligt?

Victoria Holt (1906-1993), pseudonym for Eleanor Alice Burford Hibbert, var en af verdens mest elskede og mest produktive forfattere i sin levetid. Hun begyndte allerede at skrive som 17-årig, og en raekke af hendes tidlige noveller blev trykt i London-aviserne. Det var dog romaner i den historiske genre, der gav det internationale gennembrud, og i dag er hendes romaner solgt i over 50 millioner eksemplarer verden over.
©2016 Lindhardt og Ringhof. Translated by Bodil Uldal (P)2016 Lindhardt og Ringhof

Critic Reviews


En af de ypperste forfattere af gotiske kaerlighedsromaner og en staerk historiefortaeller, hvis gribende romaner har begejstret millioner af laesere.
-- RT Book Reviews

More from the same

What members say

Reviews - Please select the tabs below to change the source of reviews.