De elskende i Toscana

Narrated by: Ole Clifford
Length: 9 hrs and 6 mins
Categories: Romance, Contemporary

$14.95/month after 30 days. Cancel anytime.

OR
In Cart

Publisher's Summary

I en menneskealder har Ellen Winther boet i det solmættede Italien, hvor der er plads til store følelser og tid til eftertanke. I anledning af sin femogfirsårs fødselsdag har hun samlet sin store familie og alle sine venner til fest. Med glasset hilser hun på gæsterne, da blikket stivner. Hun forbliver stående med en antydning af et smil på de rødmalede læber, og det varer lidt, inden det går op for selskabet, at Ellen Winther netop har taget afsked med den bevidste del af sit liv. Som i en tåge passerer hendes liv revy og snor sig som en rød tråd gennem denne magisk-realistiske kærlighedsfortælling, der udspilles på flere niveauer. For Ellen Winthers barnebarn, Rita Delgado, som påtager sig at pleje den syge sammen med den italienske læge, Etienne Bianco, får den gamle dames sidste dage afgørende betydning.

"De elskende i Toscana" er en roman om livet før og efter døden, men først og fremmest en skildring af kærlighed og familiesammenhold, venskab og personlig udvikling.
©2017 Lindhardt og Ringhof (P)2017 Lindhardt og Ringhof

Critic Reviews


Kærlighedsroman med new age-filosofiske overvejelser, skrevet af debuterende ex-udlandsdansker [...] Bagsiden lover moden passion og magisk realisme, og man kan således associere til Åmund og Allende [...] Der er gribende scener, flotte scenarier og interessante skæbner.
-- Lektørudtalelsen

What members say

Reviews - Please select the tabs below to change the source of reviews.