• Summary

 • In Boekenpraat (voorheen Boekenclub: de Podcast) staan de luisteraars centraal. Elke zes weken lezen we samen een boek, kan je je meningen en observaties opsturen en bespreek ik dit met een gast. Daarnaast zijn er interviews en gesprekken over boeken waar je ook een bijdrage aan kan leveren! Voor meer informatie: www.watlisaleest.nl/podcast. Discord-server: https://discord.gg/MjpGHsdCAa
  © 2022 Boekenpraat
  Show more Show less
Episodes
 • May 11 2022

  Auteur Gert-Jan van den Bemd en ik spraken via een intercontinentale verbinding over zijn nieuwste roman Branco & Julia, over wonderen en inspiratie in de nacht, over discipline en figuranten. En over Ilja op het terras. 

  Website Gert-Jan: www.grandfoulard.com

  Support the show
  Show more Show less
  57 mins
 • Apr 27 2022

  In deze aflevering bespreken Tanja en ik (met hulp van Joeri) Ik ga leven van Lale Gül. We hebben het onder andere over de NS Publieksprijs, hoe schoolreisjes werken en de seks met Freek. En waarom moest ik steeds aan mijn rij-instructeur denken tijdens het lezen van dit boek? Je hoort het in deze aflevering.

  Support the show (https://www.patreon.com/boekenclubdepodcast)
  Show more Show less
  57 mins
 • Apr 13 2022

  Er wordt in deze aflevering over boeken gepraat. De Wrede Prins, Game of Thrones, Sherlock Holmes en Cinder & Ella zijn zomaar wat titels die langskomen., maar lang niet alles! Ook hebben Ellen en ik het over book hangovers, TikTok en het annoteren van je boeken (schrijven en plakken). 

  Volg Ellen op TikTok en Instagram: @thebooksmartdetective

  Support the show (https://www.patreon.com/boekenclubdepodcast)
  Show more Show less
  55 mins

What listeners say about Boekenpraat

Average Customer Ratings

Reviews - Please select the tabs below to change the source of reviews.