We are currently making improvements to the Audible site. In an effort to enhance the accessibility experience for our customers, we have created a page to more easily navigate the new experience, available at the web address www.audible.com/access .
Thomas: dagen efter dagen derpå Audiobook

Thomas: dagen efter dagen derpå

Regular Price:$15.60
 • Membership Details:
  • First book free with 30-day trial
  • $14.95/month thereafter for your choice of 1 new book each month
  • Cancel easily anytime
  • Exchange books you don't like
  • All selected books are yours to keep, even if you cancel
 • - or -

Publisher's Summary

Vi har danset og sunget hans sang - den om pigerne og første gang. Han skrev soundtracket til vores ungdom i firserne. Vi blev voksne med hans musik i halvfemserne. Og når vi holder fest i dag, så er det stadigvaek ham, der står derude og banker på.

Thomas Helmigs historie er en rejse gennem fire årtier med musik, modeller, medier og ikke mindst minder for os, der tror på ulykkelige hjerter. Thomas - dagen efter dagen derpå er hele historien om Helmig. Fra han 20 år gammel bliver lanceret som pigernes idol, Om dengang Århus var rock-hovedstaden i Danmark, Om Helmig Brothers og hvinene fra første raekke som pludseligt bliver meget voldsomme, om forliste aegteskaber, om kampen for et internationalt gennembrud, om at score firsernes ansigt og blive gift for tredje gang og om en mere moden entertainer der kender sit publikum. Velkommen til en rejse gennem firserne, halvfemserne, nullerne og ti'erne med Thomas Helmig Travel. Første laengere stop på turen bliver Århus en gang midt i firserne.

"Den 21. marts 1985 tager en 20-årig fyr toget fra Århus til København for at deltage i receptionen for sit debutalbum "Thomas". Det var dengang turen inkluderede en timelang faergetur over Storebaelt, der som regel blev skyllet ned med en kop storebaeltskaffe, der havde ry for at vaere vildt dyr og virkelig dårlig. I den brune seks-mands rygerkupé i det røde regionaltog kan han stadig sidde i al ubemaerkethed for sine medpassagerer, som endnu ikke aner, hvem ham den lille fyr med de bløde mørke krøller og det skaelmske halvgenerte smil er. Det bliver en af de sidste gange, han nogensinde kommer til at opleve det."
Uddrag fra bogen.

Søren Anker Madsen (f. 1969) er uddannet journalist, og har arbejdet på Berlingske Tidendes kulturredaktion, som chefredaktør i Aller Media og er i dag pressechef på Lindhardt og Ringhof. Derudover er han tekstforfatter til bl.a. Cirkus Revyen, Tam Tam i Tivoli, Nykøbing Falster Revyen og Svikmøllen.

©2015 Lindhardt og Ringhof (P)2015 Lindhardt og Ringhof

What Members Say

Average Customer Rating

4.0 (1 )
5 star
 (0)
4 star
 (1)
3 star
 (0)
2 star
 (0)
1 star
 (0)
Overall
5.0 (1 )
5 star
 (1)
4 star
 (0)
3 star
 (0)
2 star
 (0)
1 star
 (0)
Story
4.0 (1 )
5 star
 (0)
4 star
 (1)
3 star
 (0)
2 star
 (0)
1 star
 (0)
Performance
Sort by:
 •  
  Anja Schmidt Denmark 04-19-16
  Anja Schmidt Denmark 04-19-16 Member Since 2006
  HELPFUL VOTES
  48
  ratings
  REVIEWS
  127
  100
  FOLLOWERS
  FOLLOWING
  0
  0
  Overall
  Performance
  Story
  "Temmelig "matter of fact""
  Would you listen to Thomas: dagen efter dagen derpå again? Why?

  Nej. Det er sjældent, jeg læser noget to gange.


  What about Jakob Sveistrup’s performance did you like?

  Meget godt og fin stemme til emnet, men det bliver lidt ødelagt af "lide" med blødt d. Det lyder som en folkeskoleknægt, når man ikke kan læse "lide" som "li'". Lidt ligesom at udtale f i "af".


  Any additional comments?

  Fin og ligetil opsummering, der også bringer glemte momenter tilbage fra erindringen.
  På en måde kunne jeg have ønsket mig den lidt mindre nøgtern, men ved nærmere eftertanke er det måske oplæseren, der gør den lidt flad.
  Den formåede, at bringe mig lidt tilbage i tiden.

  0 of 0 people found this review helpful

Report Inappropriate Content

If you find this review inappropriate and think it should be removed from our site, let us know. This report will be reviewed by Audible and we will take appropriate action.

Cancel

Thank you.

Your report has been received. It will be reviewed by Audible and we will take appropriate action.