• Beleggen en Verhuren Podcast met vastgoed specialist drs. Esther Dekker, dé vastgoed podcast van Nederland.

 • By: drs. Esther Dekker
 • Podcast
Beleggen en Verhuren Podcast met vastgoed specialist drs. Esther Dekker, dé vastgoed podcast van Nederland. By cover art

Beleggen en Verhuren Podcast met vastgoed specialist drs. Esther Dekker, dé vastgoed podcast van Nederland.

By: drs. Esther Dekker
 • Summary

 • In de vastgoed podcast van Nederland neemt drs. Esther Dekker je wekelijks mee in de wereld van vastgoedbeleggen. Laat je inspireren door andere vastgoedbeleggers die vertellen over hun ervaringen of verdiep je kennis met de tips en trucs uit de blog serie van Esther. Elke week deelt Esther haar vastgoedkennis door een onderwerp te behandelen uit haar blogserie of door experts aan het woord te laten. Onderwerpen gaan altijd over het investeren in, of verhuren en beheren van vastgoed. Een podcast die u niet mag missen! Geproduceerd door de Podcast Agency www.podcastagency.nl
  drs. Esther Dekker
  Show more Show less
Episodes
 • Jul 23 2020

  Kamerverhuur kan een lucratieve vorm van investeren in vastgoed zijn. Waar je op moet letten en welke regels er gelden als het gaat om deze vorm van verhuren hoor je in deze podcast.

   

  Geproduceerd door de Podcast Agency www.podcastagency.nl

  Show more Show less
  11 mins
 • Jul 24 2020

  Veilig investeren begint met goede voorkennis. In deze podcast bespreek ik met Michel alles wat te maken heeft met verduurzaming en het maximaliseren van het aantal punten in de puntentelling.

   

  Geproduceerd door de Podcast Agency www.podcastagency.nl

  Show more Show less
  24 mins
 • Jul 29 2020

  Elsbeth begon 5 jaar geleden met beleggen in vastgoed. Vastgoed heeft haar naast een mooi passief inkomen ook veel persoonlijke inzichten gebracht. Hierover heeft ze zelfs een boek geschreven! Laat je inspireren door de weg die Elsbeth tot nu toe bewandeld heeft.

   

  Geproduceerd door de Podcast Agency www.podcastagency.nl

  Show more Show less
  25 mins

What listeners say about Beleggen en Verhuren Podcast met vastgoed specialist drs. Esther Dekker, dé vastgoed podcast van Nederland.

Average Customer Ratings

Reviews - Please select the tabs below to change the source of reviews.