We are currently making improvements to the Audible site. In an effort to enhance the accessibility experience for our customers, we have created a page to more easily navigate the new experience, available at the web address www.audible.com/access .
Frankie Boy Audiobook

Frankie Boy

Regular Price:$41.30
 • Membership Details:
  • First book free with 30-day trial
  • $14.95/month thereafter for your choice of 1 new book each month
  • Cancel easily anytime
  • Exchange books you don't like
  • All selected books are yours to keep, even if you cancel
 • - or -

Publisher's Summary

Den første bog nogensinde om den folkekære midtbanespiller på dynamitlandsholdet i 1980’erne– Frank Arnesen – som i dag er med til at trække i trådene i én af verdens største, rigeste og mestambitiøse fodboldklubber, Chelsea F.C.Frankieboy er en passioneret skildring af en fodboldengel, men også en kritisk afdækning af denportion ærgerrighed, kyniske, diplomati, strategi – og humor – der skal til for at slå igennem ogoverleve ude på banen og inde i direktionslokalerne og VIP-loungerne i vor tidsalders managementstyredefodboldspil. Frankieboy er skrevet af Jens Andersen, litteraturredaktør på Berlingske Tidende og forfatter tilprisbelønnede biografier om H.C. Andersen og Tom Kristensen. Bogen spækket med nyt og ukendtstof om Arnesens karriere. En gave ikke kun til reolen med dansk sportslitteratur, men også til allenostalgiske fodboldsjæle og gamle roligans.

Please note: This audiobook is in Danish.

©2008 ArtPeople/People's Press (P)2008 ArtPeople/People's Press

What Members Say


There are no reviews for this title yet.

Report Inappropriate Content

If you find this review inappropriate and think it should be removed from our site, let us know. This report will be reviewed by Audible and we will take appropriate action.

Cancel

Thank you.

Your report has been received. It will be reviewed by Audible and we will take appropriate action.