Audible Premium Plus

$14.95 a month

1 audiobook of your choice.
Stream or download thousands of included titles.
$14.95 a month after 30 day trial. Cancel anytime.
Buy for $13.77

Buy for $13.77

Pay using card ending in
By confirming your purchase, you agree to Audible's Conditions of Use and Amazon's Privacy Notice. Taxes where applicable.

Publisher's Summary

17-årige Derek har kommit på den perfekta planen för att kunna få vara ifred och hångla med sin tjej. Han ska gömma sig i sin bäste väns hus när familjen reser bort. Men bara en kort stund efter avfärd kommer familjen tillbaka och Derek gömmer sig i källaren. Plötsligt ringer det på dörren. Sen hör han de första två skotten, ett skrik och sen ett skott till. Fotsteg närmar sig, dörren till källaren öppnas...  

När familjen Cutters grannar, den socialt välanpassade familjen Langley, skjuts till döds i sitt hem i den slumrande småstaden Promise Falls, börjar gamla synder flyta upp till ytan. Rädslan håller familjen Cutter i ett järngrepp. Mönstret blir tydligare och tydligare. Har mördaren verkligen gått till rätt hus?  

Alltför nära belönades med det kanadensiska deckarpriset Arthur Ellis Award för årets bästa roman och är uppföljaren till den internationella succén Utan ett ord.

©2020 Jentas (P)2020 Jentas

Critic Reviews

Var har Linwood varit hela mitt liv? Han har skrivit den bästa thriller jag har läst på fem år. Jag kunde bokstavligen talat inte lägga den ifrån mig.
-- Stephen King

Varning för sträckläsning.
-- Expressen

Det är sällan thrillerförfattare lyckas så bra.
-- Dagens Nyheter

Om du sätter dig ner med den här boken kan du inte sluta förrän du kommit till sista sidan.
-- Michael Connelly

What listeners say about Alltför nära

Average Customer Ratings

Reviews - Please select the tabs below to change the source of reviews.