• #8 – Bordbrikker – Stemmeversjon

 • May 23 2021
 • Length: 13 mins
 • Podcast
 • Summary

 • Bordbrikker er både pene og praktiske når bordet skal dekkes. Ikke bare er de fine og dekorative på bordet, bordbrikkene er også med på å beskytte underlaget for riper og slitasje.

  Samtidig sørger bordbrikkene for å dempe støy fra glass, bestikk og tallerkener som flyttes rundt på bordet.

  I denne podcasten finner du en tekst-til-tale-versjon av vår gjennomgang av ulike bordbrikker. Her har vi sett på bordbrikker og dekkebrikker fra flere ulike merkevarer. Samtidig har vi også plukket ut bordbrikker i ulike design og materialer.

  Bordbrikkene kommer i utgaver i plast, ulike tresorter, skinn og tekstil. Flere av alternativene kommer også tilgengelig i ulike fargevalg og dekorvalg. Her er det med andre ord noe for enhver smak.

  Intro: Det er ofte de små detaljene, som skaper de store forskjellene. Slik er det også når man dekker frokost- eller middagsbordet. Med små detaljer har man mulighet til å oppgradere en standard borddekking til en flott servering.

  En av disse detaljene, som er med på å pynte opp borddekkingen, er spisebrikker eller bordbrikker.  Spisebrikkene bringer farge og variasjon til bordet, samtidig som de viser klart og tydelig hvor de ulike kuvertene skal plasseres.

  Der du hører på podcast:

  Du finner denne podcasten også på BlubrryLibsynBuzzsproutiHeartPlayer.fmBreakerPodchaserAudibleRadiocutListennotes, Apple, Pca.stAmazon og Google Podcast!

  Show more Show less

What listeners say about #8 – Bordbrikker – Stemmeversjon

Average Customer Ratings

Reviews - Please select the tabs below to change the source of reviews.