• #11 – Biffbestikk – Stemmeversjon

 • Jun 1 2021
 • Length: 12 mins
 • Podcast
 • Summary

 • Når grillsesongen nærmer seg, skal man gjerne ut i hagen og kose seg med god grillmat. Dette gjelder både om man bruker sommeren hjemme, elle rom man tilbringer den på hytta.

  Til grillmaten hører gjerne et godt stykke kjøtt. Om dette er biff, koteletter, eller en stor burger, så vil det hjelpe med et godt biffbestikk.

  Et biffbestikk er et bestikk som gjerne har grovere tagger en tradisjonelt middagsbestikk. Dette gjelder spesielt kniven, men også biffbestikkets gaffel kommer med skarpere og spissere tagger.

  Grunnen til dette er at biffbestikket lettere skal kunne holde og skjære gjennom kjøttet. De skarpe taggene gjør at bestikket håndterer kjøttet godt.

  I denne podcasten finner du en tekst-til-stemme versjon av kjokkenutstyr.net sin gjennomgang av biffkniver og biffbestikk. Her har vi plukket ut flott designede biffbestikk fra leverandører som Gense, WMF og Global.

  Biffbestikket kommer i utgaver med håndtak i tre samt i utgaver i plast eller rustfritt stål. Vi håper at du skal finne et spennende sett med biffkniver, slik at du kan nyte årets grillsesong!

  Intro: Når man skal nyte et godt kjøttmåltid, er det viktig å ha riktig verktøy. Et godt biffbestikk gir deg skarpe kniver, samtidig som tilhørende gafler er designet for å holde kjøttet stabilt.

  Under har vi sett på spennende bestikk og kniver fra flere ulike produsenter og leverandører. Her vil du finne biffbestikk med håndtak i tre, POM-plast og rustfritt stål. Flere av bestikksettene kommer i praktiske esker som fungerer til oppbevaring, eller som gaveeske.

  Der du hører på podcast:

  Du finner denne podcasten også på Blubrry, Libsyn, Buzzsprout, iHeart, Player.fm, Breaker, Podchaser, Audible, Radiocut, Listennotes, Apple, Pca.st, Amazon og Google Podcast!

  Show more Show less

What listeners say about #11 – Biffbestikk – Stemmeversjon

Average Customer Ratings

Reviews - Please select the tabs below to change the source of reviews.