• #10 – Knivblokk – Stemmeversjon

 • Jun 1 2021
 • Length: 15 mins
 • Podcast
 • Summary

 • For å holde orden på kjøkkenknivene, kan en knivblokk være meget praktisk. Knivblokken sørger ikke bare for at knivene holdes ryddig. Samtidig vil den også sørge for at knivene ikke riper mot hverandre, og at man får mindre sjanse for å skjære seg når man roter i kjøkkenskuffen.

  I vår guide til knivblokker har vi sett på flere alternativer fra ulike leverandører. De fleste av aktørene innen knivblokker, tilbyr også matchende knivsett.

  Blant aktørene vi har sett på, finner du knivblokker fra Wüsthof, Zwilling, Global, Fiskars, Bodum, Mannerströms, Dorre og Eva Solo.

  Knivblokkene kommer i ulike materialer og størrelser. Her bør du velge et alternativ som faller i smak, og som samtidig passer inn på kjøkkenbenken. Det er også sentralt at knivblokken har plass til det antallet (og de størrelsene) du ønsker å lagre.

  Intro: Det å oppbevare kokkekniver i kjøkkenskuffen kan være skummelt, spesielt om man har skarpe knivblader. Oppbevaring av kniver i skuff kan fort også resultere i at knivbladet får røff behandling, og at knivene derfor raskt blir sløve.

  Ved å i stedet oppbevare kjøkkenknivene i en egnet knivblokk, sørger man for å ta bedre vare på knivene. Bruk av knivblokk gjør samtidig at det blir mindre rot i kjøkkenskuffen, samtidig som man reduserer risikoen for kutt.

  Der du hører på podcast:

  Du finner denne podcasten også på Blubrry, Libsyn, Buzzsprout, iHeart, Player.fm, Breaker, Podchaser, Audible, Radiocut, Listennotes, Apple, Pca.st, Amazon og Google Podcast!

  Show more Show less

What listeners say about #10 – Knivblokk – Stemmeversjon

Average Customer Ratings

Reviews - Please select the tabs below to change the source of reviews.