Σου Γυρίζει το Μάτι  Por  arte de portada

Σου Γυρίζει το Μάτι

De: Θωμάς Γιούργας Χάρης Ζάβαλος Κώστας Βλαχόπουλος Δημήτρης Κούλαλης Γιάννης Μπάκος
  • Resumen

  • Η εκπομπή "Σου Γυρίζει το Μάτι" επικεντρώνεται στην πολιτική, τον πολιτισμό, τις τέχνες, το σινεμά, την μουσική κ.α. Κατά καιρούς έχουμε φιλοξενήσει στο στούντιο σημαντικές προσωπικότητες των τεχνών, της διανόησης και της πολιτικής. Η ομάδα του Νόστιμον Ήμαρ θα βρίσκεται με την εκπομπή “Σου γυρίζει το μάτι” κάθε Τρίτη 21:00 - 23:00 στο ραδιόφωνο του TPP.
    http://www.nostimonimar.gr
    Más Menos
Episodios
  • Σου γυρίζει το μάτι, ν.306 | Κράτος πλυντήριο
    Jun 18 2024
    Η ίδια χώρα που τρώει τα παιδιά της, είναι κι εκείνη που τα ξεπλένει στην δύσκολη στιγμή. Καλύτερο πλυντήριο από την ελληνική τηλεόραση δεν έχουν κατασκευάσει οι 29 κατασκευαστές, την ίδια στιγμή που θεσμικοί παράγοντες του τόπου δίνουν το πρόσταγμα της μετανάστευσης σε χιλιάδες ελεύθερους επαγγελματίες που αδυνατούν να αντέξουν το νέο φορολογικό σύστημα. Στη δεύτερη ώρα συζητάμε με τον συγγραφέα Μάκη Μαλαφέκα για την άνοδο του φασισμού στην Ευρώπη, με αφορμή τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών και την κυκλοφορία του καινούργιου του βιβλίου "Deepfake" (εκδόσεις Αντίποδες). Χάρης Ζάβαλος, Κώστας Βλαχόπουλος, Γιάννης Μπάκος και Δημήτρης Κούλαλης συζητάνε και σχολιάζουν όλη την τρέχουσα επικαιρότητα. Ενισχύετε το Νόστιμον ήμαρ στο ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Patreon⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ ή/και στο ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Buy me a coffee⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠.
    Más Menos
    1 h y 48 m
  • Σου γυρίζει το μάτι, ν.305 | The Black Mirror episode
    Jun 11 2024
    Οι Έλληνες πολίτες έστειλαν στην ευρωβουλή τους καλύτερους διαθέσιμους υποψήφιους, την αφρόκρεμα της κοινωνικής ζωής, την ίδια την λογική. Πόσο brain drain θα αντέξει αυτή η χώρα; Αυτή την Ελλάδα θέλουμε; Χάρης Ζάβαλος, Κώστας Βλαχόπουλος, Γιάννης Μπάκος και Δημήτρης Κούλαλης συζητάνε και σχολιάζουν όλη την τρέχουσα επικαιρότητα. Ενισχύετε το Νόστιμον ήμαρ στο ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Patreon⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ ή/και στο ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Buy me a coffee⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠.
    Más Menos
    1 h y 57 m
  • Σου γυρίζει το μάτι, ν.304 | Η εκπομπή που αυξάνει την τιμή ρεύματος
    Jun 4 2024
    Μια εβδομάδα απουσίας και ήταν αναπόφευκτη η εκτόξευση της τιμής της KWh. Επιστρέφουμε να δούμε, μεταξύ άλλων, αν ο Αχιλλέας Μπέος πίνει τελικά από το νερό της βρύσης στο Βόλο, καμαρώνουμε που οι πάροχοι στη χώρα μας παρέχουν μόνο υψηλής ποιότητας ρεύμα τους καταναλωτές και στηρίζουμε Γιώργο Αυτιά για σημαιοφόρο του Family Pride. Χάρης Ζάβαλος, Κώστας Βλαχόπουλος, Γιάννης Μπάκος και Δημήτρης Κούλαλης συζητάνε και σχολιάζουν όλη την τρέχουσα επικαιρότητα. Ενισχύετε το Νόστιμον ήμαρ στο ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Patreon⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ ή/και στο ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Buy me a coffee⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠.
    Más Menos
    1 h y 52 m

Lo que los oyentes dicen sobre Σου Γυρίζει το Μάτι

Calificaciones medias de los clientes

Reseñas - Selecciona las pestañas a continuación para cambiar el origen de las reseñas.