We are currently making improvements to the Audible site. In an effort to enhance the accessibility experience for our customers, we have created a page to more easily navigate the new experience, available at the web address www.audible.com/access.
Sonjas godhet [Sonja's Goodness] | [Owe Wikström]

Sonjas godhet [Sonja's Goodness]

I vår kultur betonas den enskildes framgång och lycka. Förr var medkänsla och omsorg ett ideal. Det sågs om ett tecken på mänsklig mognad att kunna flytta fokus från den egna tillfredsställelsen till att även låta den gälla andra. Vad var det som hände? Vad har hänt med vårt behov av att ge - snarare än få? Owe Wikström berättar här om läsning som nöje och utmaning och att påverkas av det man läser. I läsningen ser Owe Wikström en motkraft till förenkling och likriktning - och hur känslan för det goda hos människan kan gestaltas och utvecklas. Han delar generöst med sig av sina egna vänner i bokhyllan.
Regular Price:$23.80
 • Membership Details:
  • First book free with 30-day trial
  • $14.95/month thereafter for your choice of 1 new book each month
  • Cancel easily anytime
  • Exchange books you don't like
  • All selected books are yours to keep, even if you cancel
 • - or -

Your Likes make Audible better!

'Likes' are shared on Facebook and Audible.com. We use your 'likes' to improve Audible.com for all our listeners.

You can turn off Audible.com sharing from your Account Details page.

OK

Publisher's Summary

I vår kultur betonas den enskildes framgång och lycka. Förr var medkänsla och omsorg ett ideal. Det sågs om ett tecken på mänsklig mognad att kunna flytta fokus från den egna tillfredsställelsen till att även låta den gälla andra. Vad var det som hände? Vad har hänt med vårt behov av att ge - snarare än få?

Owe Wikström berättar här om läsning som nöje och utmaning och att påverkas av det man läser. I läsningen ser Owe Wikström en motkraft till förenkling och likriktning - och hur känslan för det goda hos människan kan gestaltas och utvecklas. Han delar generöst med sig av sina egna vänner i bokhyllan.

Sonjas godhet är en helt fristående fortsättning på hans tidigare böcker som sålt i nära 200 000 ex. I Långsamhetens lov undersökte han tiden och i Ikonen i fickan handlade det om rummet. Den här gången handlar det om moral och godhet. Utgiven av StorySide.

Please note: This audiobook is in Swedish.

©2006 Owe Wikström (P)2006 StorySide AB

What Members Say


There are no listener reviews for this title yet.

Report Inappropriate Content

If you find this review inappropriate and think it should be removed from our site, let us know. This report will be reviewed by Audible and we will take appropriate action.

Cancel

Thank You

Your report has been received. It will be reviewed by Audible and we will take appropriate action.