We are currently making improvements to the Audible site. In an effort to enhance the accessibility experience for our customers, we have created a page to more easily navigate the new experience, available at the web address www.audible.com/access .
Het gebarsten kompas Audiobook
Het gebarsten kompas
Written by: 
Anneke Wiltink
Narrated by: 
Anneke Wiltink
 >   > 
Het gebarsten kompas Audiobook

Het gebarsten kompas

Regular Price:$15.69
 • Membership Details:
  • First book free with 30-day trial
  • $14.95/month thereafter for your choice of 1 new book each month
  • Cancel easily anytime
  • Exchange books you don't like
  • All selected books are yours to keep, even if you cancel
 • - or -

Publisher's Summary

Ik gris het kompas naar me toe. Het is vies. Het lijkt wel of iemand er bovenop is gaan staan. Met mijn mouw veeg ik het schoon. Er zit aarde aan het leren bandje. Er een barst in het glas! Een barst in het kompas waar nooit iemand aan mag komen. Ik zie in gedachten het lachende gezicht van mijn vader voor me. “Het brengt me weer thuis.” Om mij heen is het stil. Ik hoor alleen mijn eigen ademhaling. Hoog en snel.Jorres vader is vertrokken voor een gevaarlijke expeditie naar een ver land. Als Jorre zijn kompas vindt met daarin een raadselachtig briefje, vreest hij dat er iets is gebeurd. Waar is zijn vader eigenlijk naartoe en waarom is iedereen zo zwijgzaam over de expeditie? Jorre besluit samen met zijn vriendin Roos op onderzoek uit te gaan... Een spannend luisterboek om van te smullen!Het gebarsten kompas ontving in 2006 de eerste prijs van de Leeuwarder kinderjury.

Public Domain (P)2008 First Monkey / Luisterlezen

What Members Say


There are no reviews for this title yet.

Report Inappropriate Content

If you find this review inappropriate and think it should be removed from our site, let us know. This report will be reviewed by Audible and we will take appropriate action.

Cancel

Thank you.

Your report has been received. It will be reviewed by Audible and we will take appropriate action.