We are currently making improvements to the Audible site. In an effort to enhance the accessibility experience for our customers, we have created a page to more easily navigate the new experience, available at the web address www.audible.com/access.
 >   > 
Atlantis | [Stephen King]

Atlantis

Atlantis er fem sammenhængende fortællinger, der alle foregår i årene 1960 til 1999. Hver historie har rod i tresserne, og vietnamkrigen spøger i dem alle. Elleveårige Bobby Garfield opdager at livet ikke er retfærdigt. Hans fattige principfaste mor opdrager ham strengt, men da Ted Brautigan, en gammel mand, der flytter ind i hans mors hus, får han en ven. Samtidig finder han dog ud af, at verden er fuld af farlige rovdyr, og han indser, at voksne ikke altid er, hvad de giver sig ud for at være.
Regular Price:$16.53
 • Membership Details:
  • First book free with 30-day trial
  • $14.95/month thereafter for your choice of 1 new book each month
  • Cancel easily anytime
  • Exchange books you don't like
  • All selected books are yours to keep, even if you cancel
 • - or -

Your Likes make Audible better!

'Likes' are shared on Facebook and Audible.com. We use your 'likes' to improve Audible.com for all our listeners.

You can turn off Audible.com sharing from your Account Details page.

OK

Publisher's Summary

Atlantis er fem sammenhængende fortællinger, der alle foregår i årene 1960 til 1999. Hver historie har rod i tresserne, og vietnamkrigen spøger i dem alle.

Elleveårige Bobby Garfield opdager at livet ikke er retfærdigt. Hans fattige principfaste mor opdrager ham strengt, men da Ted Brautigan, en gammel mand, der flytter ind i hans mors hus, får han en ven. Samtidig finder han dog ud af, at verden er fuld af farlige rovdyr, og han indser, at voksne ikke altid er, hvad de giver sig ud for at være.

Maine Universitetet 1966. En gruppe unge studerende med Pete i spidsen bliver grebet af kortspillet Hjerterfri. Mange dropper ud af universitetet, fordi de bruger al deres tid på at spille. Petes veninde Carol, går til en Vietnam-demonstration. Pete beundrer hende, men selvom hun beder ham om det, vil han ikke holde op med at spille Herterfri.

To mænd, der voksede op med Bobby Garfield i Connecticut, prøver at udfylde tomheden i deres liv efter Vietnam-krigen. Blinde Willie tigger på Fifth Avenue, men må aflevere en stor del til den lokale betjent, som han hader. Han lever en dobbelttilværelse, er forvirret og blander både fortid og nutid sammen. Og hele tiden hviler Vietnam-krigen som skygge over dem begge.

Men alle maskerne falder. Bobby vender tilbage til sin hjemby, hvor en hemmelighed, håbet om udfrielse og hans hjertes inderste ønske måske venter på ham.

Atlantis tager nogle læsere med til et sted, hvor de aldrig har været, og andre til et sted, de aldrig rigtigt har kunnet forlade, og betragtes af mange som Kings mesterstykke.

Som mange, mange andre læsere hører jeg til dem, der med stor fornøjelse har læst alt af mesteren af bl.a. horror-genren. Hans historier er altid suverænt velskrevne og de er evige historier om det Godes kamp mod det Onde. Nu overrasker ham mig positivt igen med denne novellesamling, der er noget af det bedste King jeg har læst. - Lektør: Carsten Nørby Sørensen

Please note: This audiobook is in Danish.

©2010 Stephen King (P)2013 Lindhardt og Ringhof

What Members Say

Average Customer Rating

2.6 (5 )
5 star
 (2)
4 star
 (0)
3 star
 (0)
2 star
 (0)
1 star
 (3)
Overall
2.6 (5 )
5 star
 (2)
4 star
 (0)
3 star
 (0)
2 star
 (0)
1 star
 (3)
Story
2.4 (5 )
5 star
 (1)
4 star
 (1)
3 star
 (0)
2 star
 (0)
1 star
 (3)
Performance


There are no listener reviews for this title yet.

Report Inappropriate Content

If you find this review inappropriate and think it should be removed from our site, let us know. This report will be reviewed by Audible and we will take appropriate action.

Cancel

Thank You

Your report has been received. It will be reviewed by Audible and we will take appropriate action.