We are currently making improvements to the Audible site. In an effort to enhance the accessibility experience for our customers, we have created a page to more easily navigate the new experience, available at the web address www.audible.com/access.
Mitt liv så här långt [My Life So Far] | [Jane Fonda, Carla Wiberg (translator)]

Mitt liv så här långt [My Life So Far]

Som en av vår tids megakändisar lever bilden av Jane Fonda som en vacker, modig och frispråkig kvinna. Politisk aktivist under Vietnamkriget, Oscarsbelönad två gånger och alert workout-guru i pastellfärgad trikå. I Mitt liv så här långt berättar hon om sitt framgångsrika liv, men hon avslöjar också att bakom det lyckade yttre funnits många mörka och svåra stunder präglade av kärlekslöshet, förnedring och självförakt.
Regular Price:$29.80
 • Membership Details:
  • First book free with 30-day trial
  • $14.95/month thereafter for your choice of 1 new book each month
  • Cancel easily anytime
  • Exchange books you don't like
  • All selected books are yours to keep, even if you cancel
 • - or -

Your Likes make Audible better!

'Likes' are shared on Facebook and Audible.com. We use your 'likes' to improve Audible.com for all our listeners.

You can turn off Audible.com sharing from your Account Details page.

OK

Publisher's Summary

Som en av vår tids megakändisar lever bilden av Jane Fonda som en vacker, modig och frispråkig kvinna. Politisk aktivist under Vietnamkriget, Oscarsbelönad två gånger och alert workout-guru i pastellfärgad trikå. I Mitt liv så här långt berättar hon om sitt framgångsrika liv, men hon avslöjar också att bakom det lyckade yttre funnits många mörka och svåra stunder präglade av kärlekslöshet, förnedring och självförakt. Från tidiga tonår fram till fyrtioårsåldern led hon av ätstörningar, och i sina relationer med män har hon ofta anpassat sig i stället för att följa sin egen vilja. Öppenhjärtigt och rakt berättar hon om pappan, den kände skådespelaren Henry Fonda, som aldrig visade henne kärlek, om mamman, som tog sitt liv när Jane Fonda var 12 år. Hon berättar om sina äktenskap med franske regissören Rober Vadim, med politikern Tom Hayden och med multimiljardären Ted Turner.

Mitt liv så här långt är en positiv bok full av hopp och livskraft. En bok skriven av en kvinna som till varje pris ville behaga männen men bedrog sig själv under större delen av sitt liv. Jane Fonda föddes i New York 1937. Hennes insatser på scenen och vita duken har belönats med flera pris, däribland två Oscar för bästa kvinnliga huvudroll i Klute - en smart snut 1971, och Hemkomsten 1978. För sin roll i teve-filmen Dollmaker tilldelades hon en Emmy 1984. Hon har också haft framgångar som filmproducent, bland annat för filmerna Kina-syndromet, 9 till 5 och Sista sommaren. I början av 1980-talet revolutionerade hon motionsbranschen med sin träningsvideo Jane Fondas Workout, som blev en enorm försäljningssuccé världen över. I dag satsar hon sitt engagemang på att hjälpa och stödja unga kvinnor och män genom upplysning och utbildning. Jane Fonda är bosatt i Atlanta.

Bibi Andersson är en av Sveriges internationellt mest kända skådespelerskor och har medverkat i ett 90-tal filmer och TV-produktioner. Översatt av Carla Wiberg. Utgiven av StorySide.

Please note: This audiobook is in Swedish.

©2005 Jane Fonda (P)2006 StorySide AB

What Members Say


There are no listener reviews for this title yet.

  There are no listener reviews for this title yet.

Report Inappropriate Content

If you find this review inappropriate and think it should be removed from our site, let us know. This report will be reviewed by Audible and we will take appropriate action.

Cancel

Thank You

Your report has been received. It will be reviewed by Audible and we will take appropriate action.