We are currently making improvements to the Audible site. In an effort to enhance the accessibility experience for our customers, we have created a page to more easily navigate the new experience, available at the web address www.audible.com/access.
En nat i maj [One Night in May] | [Trine Alexander Anastasio]

En nat i maj [One Night in May]

Kærlig og sjov hyldest til forfatterens mormor, en Rose med torne. Roses historie er også historien om forandringen fra bonde-Danmark til velfærds-Danmark gennem det 20.århundrede.Den kønne og kvikke Rose bliver født en majnat i 1910 på en lille gård ved Næstved.
Regular Price:$14.00
 • Membership Details:
  • First book free with 30-day trial
  • $14.95/month thereafter for your choice of 1 new book each month
  • Cancel easily anytime
  • Exchange books you don't like
  • All selected books are yours to keep, even if you cancel
 • - or -

Your Likes make Audible better!

'Likes' are shared on Facebook and Audible.com. We use your 'likes' to improve Audible.com for all our listeners.

You can turn off Audible.com sharing from your Account Details page.

OK

Publisher's Summary

Kærlig og sjov hyldest til forfatterens mormor, en Rose med torne. Roses historie er også historien om forandringen fra bonde-Danmark til velfærds-Danmark gennem det 20.århundrede.Den kønne og kvikke Rose bliver født en majnat i 1910 på en lille gård ved Næstved. Hendes mor er en satan, hendes far en tavs slider, og livet på gården er hårdt. Rose kommer ud og tjene som 14-årig og opdager en verden fuld af venlighed og munterhed hos en familie, der forstår at nyde alle livets glæder. Rose selv er en livsglad pige, og hendes gåpåmod og sans for humor redder hende gennem mange forhindringer undervejs.Samlivet med hendes store kærlighed Gustav, snedker og socialdemokrat, bringer mange glæder. Her er familiesammenhold, fester og kolonihaveliv, men også sorger - af seks børn mister de tre. Også Gustav dør for tidligt. Rose har svært ved at være alene og får en kæreste, Bengt, som flytter ind hos hende i en periode. Deres korte og kantede samliv er beskrevet sjovt og med bid, man sidder og småklukker, selvom det er lidt synd for den stakkels mand med hans pølsevogn, hans migræneanfald, frimærkesamling og mangel på situationsfornemmelse. Rose mister endnu en datter, men hun har et nært forhold til sine børnebørn. Hun opnår som godt 80-årig at besøge barnebarnet Sidse et par gange i Frankrig, og hun slutter sit lange brogede liv en majnat på et plejehjem. Et almindeligt menneskes liv, som viser os at der ikke findes "almindelige" mennesker.

Please note: This audiobook is in Danish.

©2008 Lindhardt og Ringhof Audioteket (P)2008 Lindhardt og Ringhof Audioteket

What the Critics Say

“En nat i maj er en ... levende bog med både ugebladspatos, humor og dybde.” (Politiken)

"Det er en velfortalt, levende og livsbekræftende historie, den vil gerne fortælle en masse historier samtidig, men det højner egentlig kun underholdningsværdien.” (Beth Høst, lektør)

“Romanen er skrevet med kærlighed og indlevelse og humor, sproget er levende og lige på, og man kommer til at holde meget af Rose med den skarpe tunge og det store hjerte.” (Litteratursiden)

What Members Say


There are no listener reviews for this title yet.

  There are no listener reviews for this title yet.

Report Inappropriate Content

If you find this review inappropriate and think it should be removed from our site, let us know. This report will be reviewed by Audible and we will take appropriate action.

Cancel

Thank You

Your report has been received. It will be reviewed by Audible and we will take appropriate action.